martes, 23 de octubre de 2007

Pick-up Jordi en Estocolmo!!

Paula's boyfriend, va vindre a fer la visiteta el dia 5 d'este mes. Aprofitant l'ocassió, vam anar Paula i jo a Estocolmo a arreplegar-lo i a fer turisme per la capi! Vam anar divendres i ixa mateixa nit vam anar al Stockholm Ice Bar, el bar de gel de Absolut!!!! Allí ens vam atabiar amb la roba especial per entrar i pa dentro! Com s'imaginareu, es un lloc molt fred perquè es tot de gel!! Era com una especie de nevera convertida en pub i allí estabem a menos -5 graus. Ens vam fer una copeta, amb el got de gel i estaba molt divertit, perquè el got, a poc a poc, es desfeia a la boca!!! Va estar molt be, tota una experiència estar envoltat de gel!!!!



Al dia seguent, ens alçarem de matinet i anarem a visitar la ciutat. De matí al ajuntament, que es on es celebren els premis Nobel. Després al casc antic, a Gamla Stad (que en suec significa ciutat vella). Allí esta el palau reial on vam vore el canvi de guardia, el parlament, una esglesia amb la estatua de Sant Jordi i uns carrerets molts estretiuos que ens van enamorar!!!




Després agarrarem el barco cap altra illa (Estocolmo és una ciutat que està composta per moltes illes que estàn comunicades per pont o per barco, encara que estàn molt juntetes). I allí visitarem el Vasa Museum, un museu que està dedicat a un barco que es va afonar en la ciutat fa uns quants cents d'anys. El barco és una pasada! Es com si vegeres el de Piratas del Caribe, amb els canyons, la decoració... i gegant!!


Després, una volteta i a sopar per altra de les zones característiques de Estocolmo, on hi han diferents bars y pubs. Per anar vam agarrar el metro, un poc desfaçat i vellet, pero bueno, nosaltres teniem que pujar a tots els transports públics!!! Ademés, per ixa zona vam vore Tiffany's!! No era la joieria de Nova York, pero era un pub de lo mes cuquet!


Al dia seguent, de compres!!! En busca de les botes negres!! Pero no hi ha manera, aci no hi han botes decents... i les poques que hi han son carisimes!! Pero no importa, vam poder vore una competició de skateboard i el Harrod's sueco!!! No es lo mismo, pero a falta de pan...



Després, de volta a la realitat, altra volta a Jönköping, a estudiar que venen exàmens!! Però amb un company més, el Billi o Antonio, per a les amigues!! Al arribar a casa... sorpresa!! Raquel, que no va vindre amb nosaltres ens había preparat a la entrada de casa un cartell de benvinguda!! Moltes gracies!!!!!!!!!!!!!!!!!


No hay comentarios: