martes, 23 de octubre de 2007

Cap de setmana completet a Goteborg!!


Per als que no ho sabeu, tenim una contact-family sueca!!! Ens vam apuntar a un programa de JIBS (la nostra súperescola de negocis) que ens oferien una família sueca per a qualsevol cosa que vulguerem i tal... I la veritat que són una gràcia! Ens van convidar a anar amb ells a Göteborg, concretament a una caseta que tenen en un poblet en una illa de l'archipiélago. Ens van dur a fer visitetes per les illes i la veritat és que era preciós!! Ací teniu unes fotetes per a que es feu les dents llargues... jeje.



Al dia següent, ens vam anar les tres cukis a Göteborg. Vam estar tot el dia visitant la ciutat. Lo més destacat: la promoció d'un circ que anaba pels carrers (que ens pegà més d'un susto... jajaja) i l'aventura al metro. En este últim ens va passar de tot. Primer, va pujar un revisor (que va d'incògnit) y que casi ens tira d'allí perquè no vam comprar el tiket que tocaba!! Però nosaltres, fent-se les sueques (algo que ací hem aprés a les mil meravelles) ho vam solventar. I clar, xarrant xarrant amb el tipo ens vam descuidar i vam arribar a l'última parada del metro, que estaba a les afores, així que ens vam pedre!! Després no sabiem com tornar, però com sempre, una pregunta i tot apanyat!!!

Després vam quedar a la porta del parc d'atraccions amb el fill de la "family" que estudia i viu a Göteborg i que es va oferir per fer-nos de guia. Amb ell vam vore la part de festa, encara que no molt perquè nosaltres estavem ja rebentàes de tot el dia, a més que el bus de tornar a Jönköping ixia a les 11 (que casi es quedem sense pujar perquè estaba ple i no teniem billet). Va ser un cap de setmana breu però intens!!!

Nota: A petició popular (i de sobretot Paula, que vol ficar totes les fotos, jejeje) l'album teniu algunes més.

No hay comentarios: