domingo, 28 de octubre de 2007

No entenc perquè no s'unfla!!!

Esta setmana ha sigut la setmana de vacances!! Després dels exàmens, ens mereixiem uns dies de relax i d'oci. Així, Raquel va aprofitar per estar amb els seus cosins, que van vindre a vorela, i Paula i jo vam decidir fer diferents cosetes. Primer, com podeu donar-se conter, ens vam dedicar a actualitzar el blog, que l'habiem tingut abandonat per culpa els exàmens!!! Per poder fer-lo juntes vam decidir montar una oficina al pasillo de casa, degut a que no tenim internet inalàmbric.



Després, ens dedicarem a escriure postals i a anar de compres (que perfí he trobat les botes negres!!).



I també ens em entretingut cuinant, sobretot cuinant. Paula s'ha especialitzat en fer roses, sobretot en cantitats industrials, arribant inclús a fer-me descobrir que m'agraden les roses de sucre (que li ixen de meravella). Ademés, vam fer el bescuit de xocolate especialitat de casa Paula! Però vam tindre un problemeta amb el llevat, perquè aci a Suècia no sabem com es diu en suec, i vam tindre que buscar la paraula en anglés i desprès preguntar en el Willy's a una dona que passava per allí on estaba i què era!! Total per acabar comprant llevat dur de cuadret (que no era el Royal que es gasta en la receta original) i que va fer que el bescuit no s'unflara!!! Va haber un poc de sorpresa al vore el resultat, però no hi hagué cap dubte de que la receta funcionava: el postre estavà boníssim!!! Ens el vam menjar en un tres i no res.

1 comentario:

Armin dijo...

che mira que ho passe-ho bé!! vivu de luxe, eh??? de compres, fent monaes en la cuina,....jejejjeje. MARIA SANTÍSSIMA!!!quin percal!!! bueno xiquetes disfrute-ho molt i abrigueuvoss. mil besets per a totes des de Paris!!!!