lunes, 1 de octubre de 2007

Dia programat... dia remullat!!!

Per a no variar, cada volta que intentem visitar alguna cosa, la sort conspira contra nosaltres!! (menos mal que pareix que ara està canviant la cosa, però no ho diré molt alt per si acas...). Bueno, pues ens alçarem a les 9 del matí per alquilar bicis per visitar la ciutat. Ferem una gincana per el barri, de casa en casa, arreplegant claus, buscant les ferramentes... Al final, a les 11.30 decidirem abandonar i anar a peu. Visitarem el Stadsparken, un parc de la ciutat on hi ha de tot, tipo merendero, per a passar la vespraeta, el dia... Pues allà que anarem nosaltres amb el nostre picnic (que vam preparar tortilla de creïlles i tot!!) a passar el dia... en tan mala pata que en acabar de dinar (i menos mal, donem gracies) es lià una tronà de por!!!! No podiem mourens de allí, però al final decidirem anarse'n banyant-se perquè sino no tornabem a casa!! Arribarem al pis xorrant!! Però, en tornar, ja no plovia!! Molt gracios.... Aixi, com que era pronter, les 3 mes o menys, ens duxarem i anarem a fer-se un café al centre. I després visitarem el port, que es molt bonic!!





Va ser un dia dels mes profitosos, perquè vam fer excursió, cafenet, visita turistica.... i vam tindre temps d'aburrirse!! En general, el dia mes llarg en tota la estancia (al menos fins el moment!!) i el que servix de referencia per contar el temps, eh Paula... jajajajaja.

1 comentario:

sales dijo...

xiquetes!!! ja vec que està anant-vos bé per ahí, tant de dia com de nit, i és lo que mola, aprofitar el dia per a voreu tot i la nit per a ixir de festa. perquè açò s'ha de viure aixina, estes oportunitats no es tenen molt a sovint.
clareta, ahir no podia parar-me, q feia tard (q raro!), ja parlarem en atre moment...que igual n'hi han cosetes pa contar...no? jejej
inga xicones a seguir disfrutant, besitos desde londres!!!